Rólunk

Családi vállalkozásunk rovar- és rágcsálóirtással, gázosítással foglalkozik. Tevékenységünk felöleli a kártevők irtásának, szakszerű távoltartásának teljes palettáját. Igyekszünk a helyi sajátosságokhoz alkalmazkodni: kiemelten foglalkozunk pók-, darázs- és kullancsirtással!

ROVARIRTÁS

A rovarirtás keretein belül minden olyan rovar irtását vállaljuk, amire végzettségünk van illetve amit a jogszabályi keretek megengednek. Megrendelőinknek korszerű, környezetbarát szolgáltatást nyújtunk, a rovarirtási tevékenységgel a teljes rovarmentes környezet megteremtésére törekszünk. A rovarirtási tevékenység mellett nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre.

Bizonytalan? Tanácsra van szüksége a rovarirtás területén?

Csak egy telefon és megoldódnak kételyei a rovarirtás témájában!

Az információ adása, szaktanácsadás INGYENES!

A rovarirtás egy olyan szakma, amely végzettséget igényel! Családi vállalkozásunk rendelkezik a rovarirtó szakma területén a legmagasabb iskolai végzettség mellett olyan szakmai tapasztalattal is, amely – minden túlzás nélkül – a a legjobbak közé emel minket ezen a területen. A rovarirtást jogszabályok szabályozzák, melynek betartása kötelező a megrendelőkre valamint a rovarirtást végző cégekre egyaránt.

A rovarmentes környezet érdekében járványügyi és élelmiszer biztonsági előírások teszik kötelezővé a rovarirtásokat. A gondos tulajdonos vagy üzemeltető – nem csak a jogszabályi előírások hatására – saját jól felfogott érdekében választ magának rovarirtó partnert és köt vele megállapodást. A rovarmentes környezet megteremtése kétoldalú feladat. A megrendelő a jó gazda gondosságával teljesíti a feladatát. Rovarokkal fertőzött árut nem enged be a raktárba, feldolgozó üzembe.

A rovarmentesség műszaki feltételeit a megrendelőknek kell teljesíteni! Ezen feladatok megoldásában nagy mértékben segítjük partnereinket!

RÁGCSÁLÓIRTÁS

A rágcsálóirtás hazánkban leginkább az egérirtás és a patkányirtás területére korlátozódik. Ez a két rágcsáló a leginkább elterjedt és a gyakoribb károk is hozzájuk fűződnek. Többek között az élelmiszerforgalmazókat, valamint a gyártókat is egészségügyi rendeletek kötelezik a rágcsálóirtás szakszerű és hatékony elvégzésére.

A legfontosabb érv a rágcsálóirtás mellett az, hogy ezek az állatok fertőzéseket terjesztve és hordozva komoly szerepet játszhatnak az emberre is átterjedő járványok kialakulásában. Sok esetben szennyezett területen élnek a rágcsálók, így könnyűszerrel átvihetik az élelmiszerekre is a testükre tapadó kórokozókat és szennyeződéseket, ezáltal különböző vírusok terjesztésében is nagy szerepük lehet. Ezért nagyon fontos tevékenység a rágcsálóirtás, amit szakemberrel és megfelelő felszereléssel kell elvégeztetni!

GÁZOSÍTÁS

A termények tárolása során a legnagyobb veszteségeket a raktári kártevők okozhatják. Gázosítással a tárolt terményünkben a már megjelent rovar kártevők elpusztítását végezzük. Egyik ideális szaporodó helye a kártevőknek a gabonatároló; egyrészt, mert elegendő mennyiségben áll rendelkezésre táplálék; másrészt, mert zavartalanul fejlődhetnek, hiszen még természetes ellenségeiktől is védve vannak. Így nem meglepő, ha a betárolásnál még észrevehetetlen fertőzésből néhány hónap alatt milliós nagyságrendű fertőzés alakul ki.

Gázosítással lehet védekezni olyan rejtett életmódú rovarok ellen is lehet – pl. fa kártevők, molyok lárva alakjai -, ahol a csapdázás, a permetezés stb. már hatástalan. Legtöbbször az emberek már csak a kártételt látják: lyukakat a fagerendában és a múzeális értékű tárgyakon, bútorokon; szőrmék elmolyosodását. Ha időben fordulnak hozzánk, mi tudunk megoldást!

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.