Pók

A pókirtás ebben a vállalkozási profilban egy nagyon ritka tevékenység! Szinte egyedülállóan ajánljuk figyelmébe ezt a szolgáltatásunkat!

Gyakran kérnek meg arra bennünket, hogy tisztítsuk meg az épületeket a befészkelő és egyre nagyobb tömegben megjelenő pókoktól. Nyaralókba, lakásokba ősszel, valamint a tavaszi időszakban sok rovar, köztük a pókok is előszeretettel másznak be. Ez különösen a vízparti házaknál, így a Balatonon jellemző! A pókok kellemetlen csípésekkel, undorkeltő hatásukkal okoznak problémát.

A pókirtás lényege, hogy az épületeket kívülről kell kezelni olyan hosszantartó hatású szerekkel, amelyek megakadályozzák, hogy megtelepedjenek a pókok. Az épületek kivilágítása vonzza a repülő rovarokat, a repülőrovarok pedig a pókokat vonzzák. A díszfénnyel megvilágított épületeket mindig ellepik ezek a rovarok. A pók ürüléke olyan vegyületet tartalmaz, ami a festett falakon csúnya és csak újrafestéssel eltűntethető nyomot hagy.

Különösen ajánljuk vendéglátással foglalkozó válalkozások részére a pókirtást! Talán tisztában vannak Önök is azzal: az emberek többsége annyira undorodik a pókoktól, hogy ezek miatt akár nyaralásukat félbeszakítva elmenekülnek. Feltételezzük, hogy ezt Ön sem szeretné… A póktalanítás ilyen esetben mindenképpen egy megtérülő befektetés!

Irtás:

Zárt térben tartós méregmező létesítésével akadályozzuk meg a pókok bejutását, valamint a helyiségekben áttelelő példányokat hidegködképzéssel, füstöléssel, egyéb légtértelítési módszerrel irtjuk ki.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.